Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.08.2016 6:12:40

Troškovy pohádky ožily ve skanzenu v Přerově nad Labem

Troškovy pohádky ožily ve skanzenu v Přerově nad Labem

Polabské národopisné muzeum v Přerově nad Labem se v sobotu 27. srpna proměnilo do pohádkového světa.

Polabské národopisné muzeum v Přerově nad Labem se v sobotu 27. srpna proměnilo do pohádkového světa.

„V nádherném prostředí skanzenu, nyní rozšířeném, koncem srpna ožívají každý rok pohádkové postavy, které spojuje pan režisér Zdeněk Troška. Ten je tu vždy doslova v obležení a nepomůže ani předstíraná přísnost při diktátech, kterými se v muzejní škole snaží nejen děti připravit na nový školní rok,“ ocenil akci radní pro oblast kultury a památkové péče, který se také nakrátko vrátil do školních lavic. 

Mimo pohádkových postav byl v areálu připraven bohatý program pro děti, mnoho soutěží o ceny, improvizační divadlo v aleji ve spodní části skanzenu, originální kostýmy z pohádek Fundusu Barrandov, zejména z pohádky Honza málem králem nebo jarmark.

Lidé si pochvalovali též nové objekty, o které se skanzen za poslední rok rozšířil. Pochvalovali si též nový navigační systém. Kovárně chyběl snad jenom čert, ale i ten se někde po skanzenu jistě potloukal.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama