Jindřich Pilc

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2016 17:49:11

Snaha o odzbrojení občanů má umožnit nástup totální vlády

Snaha o odzbrojení občanů má umožnit nástup totální vlády

Pod záminkou záchrany lidských životů mají být občané postupně odzbrojeni. Skutečným důvodem snahy o odzbrojení lidí je však touha po prosazení totální vlády.

Zachraňovači lidských životů, kteří jsou zastánci všemocného státu, který strká svůj rypák do všeho, a kteří chtějí občanům znemožnit držet zbraně, zapomínají na takovou malinkou drobnost. Na ty hromady mrtvol. Na ty miliony lidí zavražděných totalitními vládami, totalitními státy, diktátorskými režimy, všemi těmi různými vládnoucími vraždícími maniaky, kteří násilím prosazovali světlé zítřky.

Statisíce zbraní v rukou statisíců svobodných občanů mají preventivní účinek. Znemožňují uplatnění moci totální vlády. To je ten důvod, proč lidé toužící po prosazení všemocné vlády a všemocného státu potřebují občany odzbrojit.

Ozbrojená společnost je nejenom zdvořilá společnost, ale také bezpečnější a svobodnější společnost. Zbraně v rukou občanů zachraňují miliony lidských životů.


vyšlo na blogu Idnes.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama