Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2017 0:21:15

Židáci ovládající Ukrajinu

Židáci ovládající Ukrajinu

Ukrajinská vojenská pilotka a poslankyně Savčenková nalezla univerzálního viníka. Tím viníkem jsou židé.

Nadija Savčenková rozpoutala kauzu ohledně „židácích“ v rozhovoru pro ukrajinskou televizi 112. Tím, co prohlásila, jen navázala na své předchozí televizní vystoupení v OneNews ze dne 21. března kde oznámila, že „židé přebírají vládu na Ukrajině“.

Co vede Savčenkovou k takovýmto výrokům není zřejmé, ale je dost možné, že se bývalá vojenská pilotka snaží oslovit ukrajinské extrémisty, kteří jsou přesvědčení antisemitisté. Vzhledem k ukrajinským dějinám je důležité upozornit, že antisemitismus hraje v této zemi velkou roli. Například za Druhé světové války mnozí Ukrajinci na okupovaném území SSSR pomáhali nacistům v pogromech na židech. Vzpomeňme například na Lvov, kde žilo kolem 200 tisíc židů. Koncem června 1941 do tohoto města pronikla německá nacistická armáda a za pomoci místních se uskutečnil koncem července bestiální hon na židy. Podle odhadů zahynulo kolem 5-10 tisíc židů. Tento masakr měly zejména na svědomí ukrajinské milice, spolupracující s nacisty. Dále můžeme zmínit Babi jar či události v Kamenci Podolském, kde byly bestiálně povražděny desetitisíce židů.

Jen pro upřesnění. Nacisté a jejich spojenci na okupovaném území SSSR nezabíjeli jen židy, ale i zajatce Rudé armády, partyzány, Cikány a další, kteří se nesmířili s okupací. Nikdy bychom na tyto oběti neměli zapomínat.

Výroky Nadiji Savčenkové jsou skandální vzhledem k ukrajinské historii. Není možné, aby se takto ukrajinští politici vyjadřovali. Doufám, že skandální výroky Savčenkové zaznamenali zejména představitelé EU, kteří podporují kyjevskou vládu a jejich spojence.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama