Zbyněk Klíč

  • ODS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2011 14:51:04

Zahraniční tajemník Mladých konzervativců Martin Halada zvolen předsedou CEYC

Zahraniční tajemník Mladých konzervativců Martin Halada zvolen předsedou CEYC

Mladí konzervativci dosáhli na mezinárodním poli významného úspěchu.

Zahraniční tajemník Mladých konzervativců Martin Halada byl na pátém zasedání ve Spišském Podhradie na Slovensku zvolen předsedou mezinárodní organizace Central European Youth Cooperation (CEYC).

„Velice mě těší, že jsem byl jako zástupce Mladých konzervativců zvolen do čela této pro nás velice důležité organizace. Zároveň si uvědomuji velkou zodpovědnost, která je s touto pozicí spojena,“ řekl Martin Halada ke svému zvolení.

Mezinárodní organizace CEYC byla založena na základě spolupráce mládežnických politických organizací zemí Visegrádské čtyřky (České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska), její působnost však byla již od počátku rozšířena také na ostatní země střední a východní Evropy.

Členové CEYC intenzivně usilují o vytvoření silné, svobodné a jednotné střední Evropy. Za důležitou považují také podporu myšlenky střední Evropy jako takové, posílení identity našeho regionu a jeho hlasu v rámci Evropy celé. Pro dosažení těchto cílů se signatářské země jednou ročně potkávají na společné konferenci.

Mladí konzervativci jsou mládežnickým sdružením, sdružujícím mladé lidi ve věku 15-35 let se zájmem o pravicovou politiku a veřejné dění. Hlavními aktivitami sdružení je pořádání přednášek, seminářů a konferencí pro studenty středních a vysokých škol i veřejnost, a vydávání vlastního časopisu Pravý úhel. Kromě toho informují o svých aktivitách na webových stránkách www.konzervativci.cz

Více informací na: www.konzervativci.cz , www.ceyc.info   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama