Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2017 4:29:00

Olympionici reprezentují svou vlast v nejlepším slova smyslu

Olympionici reprezentují svou vlast v nejlepším slova smyslu

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal v úterý dne 25. dubna 2017 dopis Thomasi Bachovi, prezidentovi Mezinárodního olympijského výboru:

Vážený pane prezidente,

přihláška na XXIII. Zimní olympijské hry je podepsána. Čeští sportovci se tak opět zúčastní olympijských her pod samostatnou českou vlajkou. Reprezentují svou vlast v nejlepším slova smyslu. Svými výkony, odhodlaností, pílí a životním přístupem jsou příkladem pro mladou generaci.

Olympionici propagují sport jako přirozenou součást zdravého životního stylu. Díky nim se mu věnuje více a více mladých lidí a dochází k propojení světa profesionálního a amatérského sportu. Tedy k naplnění Olympijské charty, podle které je sport životní filosofií povznášející a vyváženě spojující v jeden celek zdatnost těla, vůle a ducha. V této souvislosti velmi oceňuji Vaše úsilí na půdě OSN, která uznala sport jako jeden z klíčových nástrojů udržitelného rozvoje. 

S pozdravem

Miloš Zeman
prezident České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama