Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2017 12:23:00

Jedla, jí a bude jíst kolegyně Zelienková Vodňanské kuře?

Jedla, jí a bude jíst kolegyně Zelienková Vodňanské kuře?

Projev na 57. schůzi Poslanecké sněmovny dne 7. 6. 2017 k návrhu zákona na ochranu zvířat proti týrání

 Děkuji, pane místopředsedo.

Já jsem chvílemi měla pocit, jestli paní kolegyni nepsal ten projev nějaký norek, nebo liška, protože to skutečně bylo velmi kvalitní. (Potlesk a smích napříč sálem.) A chtěla bych se i já zeptat prostřednictvím pana místopředsedy paní kolegyně, jestli třeba jedla, jí, bude jíst Vodňanské kuře. Protože jak víme, paní kolegyně dlouhé roky pracovala v rámci hnutí ANO. To, že teď prozřela a sedla si na jinou stranu tohoto sálu a vstoupila do TOP 09, je druhá věc. Ale jestli stejně vehementně vysvětlovala šéfovi Agrofertu, jakým humánním způsobem se má starat o kuřata, prasátka a jiná zvířátka v rámci svých farem. (Potlesk z řad poslanců ODS.)

Víte, naštěstí jsem jedna z těch poslankyň, která sem přišla s tím, že podpořím návrh, který je dneska projednáván. Podpořím zamezení týrání zvířat, ale kdybych se měla rozhodovat podle toho, jak nás tady přesvědčovala paní kolegyně, tak pro to nezvednu ruku ani omylem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama