Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2017 10:45:00

Někdy je lepší u společného stolu nebýt

Někdy je lepší u společného stolu nebýt

Komentář Jana Zahradila z facebookového profilu.

 Připomeňte si dnes znovu Sobotku, Kalouska, Bělobrádka, co chtějí pořád sedět za každou cenu u "společného stolu" EU aby mohli "mít vliv" na situaci. Tak dlouho jsme seděli u toho stolu a měli tam vliv, až jsou z toho sankce za neplnění kvót.

Komické je skuhrání, že to prý poškodí image EU v ČR. To je přece Komisi fuk. Teď jde o ukázku síly - tedy, že poslouchat se bude.

Druhá komická věc je, jak se Sobotka dlouho odtahoval od Maďarska a Polska a hrál si na hodného - takže teď končíme opakovaně s Maďarskem a Polskem v jednom pytli.

Tohle celé je jeden velký krach sobotkovsko-kalouskovsko-bělobrádkovských představ o "společném stolu". Někdy je totiž lepší u toho stolu nebýt, dřív než posloužíte za jeden z chodů.

Řešení? Výjimka z azylové a migrační politiky EU. A pryč od jejího "tvrdého jádra".

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama