Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2017 0:55:09

Někteří němečtí politici začínají žít zcela mimo realitu

Někteří němečtí politici začínají žít zcela mimo realitu

Spolkový ministr vnitra Thomas de Maiziére během vzpomínky na oběti vysídlování v Německém historickém muzeu v Berlíně prohlásil, že zkušenosti současných běženců a Němců odsunutých po druhé světové válce jsou podobné.

Je velmi zarážející, že takováto přirovnání používá spolkový ministr vnitra. Na druhou stranu nejen Thomas de Maiziére z odsunutých sudetských Němců například z Československa, neustále dělá oběti války. Položme si otázku: Sudetští Němci, kteří byli po válce odsunuti z Československa byli oběťmi války? V žádném případě! Troufám říct, že valná část „uprchlíků“, kteří směřují v migračních vlnách do Evropy nejsou oběti války. Samozřejmě, že bychom měli pomáhat těm, kteří opravdu pomoc potřebují, ale tato pomoc nesmí být v žádném případě na úkor bezpečnosti našich občanů. Obávám se, že někteří němečtí politici začínají žít zcela mimo realitu, jako například europoslankyně za stranu Zelených Ska Kellerová, která v rozhovoru poskytnutém listu Neue Osnabrücker Zeitung uvedla, že by chtěla celé syrské vesnice přesídlit do zemí východní částí Evropské unie.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama