Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2017 9:46:29

Prosazujeme vymahatelnou spravedlnost pro každého občana!

Prosazujeme vymahatelnou spravedlnost pro každého občana!

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) pro tento týden.

1. Hnutí SPD upozorňuje voliče na průtahy v jednání Mandátového a imunitního výboru v kauze Čapí hnízdo ohledně podezření z dotačního podvodu Andreje Babiše. V této souvislosti je důležité sledovat výroky politiků odpovědných za činnost orgánů činných v trestním řízení, konkrétně ministra spravedlnosti Roberta Pelikána za hnutí ANO. Jasně se ukazuje, že ČSSD, hnutí ANO a dříve ODS a TOP09 zpolitizovaly činnost policie a státního zastupitelství. Politici těchto stran se vyjadřují k otevřeným případům způsobem, který vede k závěru, že tito politici usilují o podřízení práce policie a státních zástupců podle zásady, že politická moc znamená beztrestnost nebo naopak možnost kriminalizovat lidi podle politického zadání. Probíhá rozpad základní funkce státu garantovat vymahatelnou spravedlnost pro každého občana. Spravedlnost, která měří všem stejně. Spravedlnost stejná pro oligarchu, živnostníka nebo penzistu. Hnutí SPD prosazuje přímou volbu a odvolatelnost politiků. Prosazujeme také jejich hmotnou a trestní odpovědnost. Je to nutné k rehabilitaci demokracie, vymahatelnosti práva a spravedlnosti a k odpolitizování práce policie a státního zastupitelství. Vyzýváme občany, aby se zúčastnili v co největším počtu říjnových parlamentních voleb.

2. Poslední série krvavých útoků islámských teroristů v Evropě ukazuje zcela jasně nebezpečnost imigrační a multikulturní politiky EU. Tato politika představuje existenční ohrožení evropských národů a občanů evropských zemí včetně České republiky. Program SPD je jasný. Odmítáme tuto politiku EU a podporujeme referendum o vystoupení z EU. SPD prosazuje nulovou toleranci k nelegální imigraci a odmítáme každou formu jejich stěhování na území naší země. SPD považuje islám v jeho důsledcích za politickou ideologii neslučitelnou s demokracií a svobodou. Žádáme zákaz jeho propagace a šíření v České republice.

3. Předsednictvo SPD považuje za nutné poskytnout jasné sociální garance penzistům. Odmítáme zpochybnění role státu v zajištění základního průběžného pilíře důchodového systému. Odmítáme další prodlužování věku pro odchod do penze. Požadujeme zvýšení nízkých důchodů valorizovaných podle růstu průměrné mzdy a vícezdrojové financování základního důchodového pilíře. Kromě základního pilíře podporujeme individuální připojištění, kde stát bude garantovat výnos zajišťující ochranu tohoto spoření před inflaci plus 1% navýšení.

4. Hnutí SPD odmítá model státem garantovaného nepodmíněného základního příjmu pro každého občana, tedy příjmu, který by nebyl podmíněn prací. Jde o sociální demagogii podporující nepřizpůsobivé občany odmítající práci. Základem sociální jistoty pro naše lidi musí být podle našeho názoru spravedlivá mzda za práci. SPD odmítá podporovat nepřizpůsobivé občany dlouhodobě odmítající práci. Stát musí přestat podporovat parazitický způsob života a ignorovat zájmy pracujících rodin s dětmi a penzistů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama