Ing. Jaroslav Klaška, arch.

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2017 15:49:09

Podnikatelské prostředí potřebuje stabilitu a předvídatelnost

Podnikatelské prostředí potřebuje stabilitu a předvídatelnost

Každé čtyři roky se mění daňová soustava. Podnikatelské prostředí ale potřebuje především stabilitu a předvídatelnost. Prosperita a rozvoj podnikání vyžadují, aby státní finance byly dlouhodobě udržitelné a daňová soustava stabilní a předvídatelná.

Proto jsme proti neodůvodněným rozpočtovým deficitům a častým změnám daní

Co prosadíme: Vyrovnané hospodaření státního rozpočtu v dlouhodobém horizontu. Zjednodušení a stabilitu daňového systému. Zamezení masivního odlivu kapitálu a nezdaněného zisku do zahraničí, například zavedením jednotného evropského daňového základu, který donutí nadnárodní korporace danit zisk v zemích, kde se vytváří. Vyjmutí neplátců DPH, drobných obchodníků, hostinských a neziskových organizací z EET a jeho nezavádění pro živnostníky a řemeslníky. Přípravu na přijetí eura. Zavedení jednotného inkasního místa zejména pro daně a sociální pojištění. Stop stav na počty státních úředníků. Dvouleté zmrazení provozních výdajů ministerstev.

Záznam předvolební debaty na toto téma, které za KDU-ČSL rezentoval kandidát z Jihomoravského kraje Jaroslav Klaška, si můžete pustit ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama