Mgr. Bc. Pavel Herman, MBA, MPA

"Žádná moc nesmí platit více než zákony." Cicero
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2017 23:20:44

Člen z vedení Brněnské mešity kandiduje za Zelené

Člen z vedení Brněnské mešity kandiduje za Zelené

Straně Zelených již delší dobu nejde jenom o ekologii, protože za jejich stranu kandiduje Assem Atassi, který je nejen podnikatelem, ale zároveň i členem vedení Islámské nadace v Brně – Brněnské mešity.

Ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky v Jihomoravském kraji za rok 2017 kandiduje MSc. Assem Atassi, který je podle výpisu z obchodního rejstříku členem správní rady neziskové organizace s názvem „Islámská nadace v Brně,“ tj. brněnské mešity.

MSc. Assem Atassi, kandidát č. 32 za stranu Zelených v Jihomoravském kraji:

https://www.zeleni.cz/kandidatky/jihomoravsky-kraj/

Islámská nadace v Brně, Brno IČO 60555360

Správní rada:

Předseda: Ing. Muneeb Alrawi

Člen: Assem Atassi, od roku 2004

Neaktualizovaný rejstřík firem: http://rejstrik-firem.kurzy.cz/60555360/islamska-nadace-v-brne/

Co k tomu dodat? Asi pouze pravdu o tom, že Zelená je barvou Islámu i Strany zelených.

Video od Lukáše Lhoťana: Podle dokladů získaných z interní korespondence Islámské nadace v Brně přispívají sponzoři ze Saudské Arábie a Perského zálivu pravidelně Islámským nadacím v Brně, Praze a Bratislavě.

https://www.youtube.com/watch?v=xcIZVuF3KbI&feature=youtu.be

Video od Lukáše Lhoťana: Assem Atassi jako člen vedení Islámské nadace – brněnské mešity od roku 2004 údajně jako člen správní rady toleroval i takové praktiky jako finanční podporu pro Palestinu mimo kontrolu českých úřadů.

https://www.youtube.com/watch?v=LD-NVQaIXD8&feature=youtu.be

Závěrem

Ačkoliv Zelení patří mezi největší zastánce multikulturalismu a bojovníky proti nenávisti, tak neváhají být spojenci islámského extrémismu a dovážet do Evropy masu muslimských uprchlíků. 

V tomto případě si nezaslouží pohrdání jenom Strana Zelených, ale zároveň i vedoucí z odborného zázemí pro mládež z Komunistické strany, který mne naštěstí nepřijal do spolupráce s touto politickou žumpou ve výběrovém řízení, a to z vážného důvodu, jak zvyšoval hlas na svého podřízeného v kanceláři, protože nesouhlasím s přijímáním nelegálních imigrantů. 

Pavel Herman, kandidát za Stranu práv občanů v Jihomoravském kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama