JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2017 22:43:58

Nová Watergate a lhářka Clintonová

Nová Watergate a lhářka Clintonová

A je to tady, najednou vyšlo při vyšetřování najevo, že to, co bylo ještě včera považováno za pravdu, je dnes naprostou lží.

Ukázalo se, že údajná spolupráce amerického prezidenta Donalda Trumpa s Ruskou federací je prokazatelně výmysl jeho tehdejší protikandidátky Hillary Clintonové, která společně s americkými demokraty dle nejnovějších informací platila před volbami externímu dodavateli za to, že vyrobí kompromitující materiály na Donalda Trumpa.  Klasická  ostuda po americku! Kvůli diskreditační kampani amerických demokratů byl tak D. Trump medializován jako tzv. ruský agent. USA zažívají novou Watergate a americká mainstreamová média se nestačí divit. Jejich Hillary, kterou masivně podporovala a prezentovala jako političku čestnou a bezúhonnou, je totiž pouhou lhářkou a podvodnicí. Jsem zvědavý, jak se s tímto faktem popasují ta naše média, která po celou dobu oslavovala Clintonovou a Trumpa naopak špinila, jak jen to šlo. Jedno vím ale zcela jistě, o omluvě si americký prezident asi zřejmě může nechat zdát. Opravdu nejsem žádným příznivcem současného amerického prezidenta, ale podobné lži mi fakt vadí. Stejně tak mě nebaví dávno překonané neustálé černobílé rozdělování světa na proamerický a proruský, kde Amerika je velmi často chápána jako příkladný  hrdina a Rusko na druhé straně jako ten, na kterého je potřeba si dát pozor…Opravdu špatná tragikomedie. Ale máme zase důkaz o tom, kdo je tady lhář.   
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama