PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2017 9:36:57

Agrofert, jeho majitel Babiš a další páchají soustavně rozsáhlou trestnou činnos

Agrofert, jeho majitel Babiš a další páchají soustavně rozsáhlou trestnou činnos

Holding Agrofert neoprávněně hospodaří na 1 700 hektarech půdy, které nevlastní. Ta obrovská rozloha zemědělské půdy nemá jasného majitele.

Agrofert je tedy nejen nevlastní ale ani je nemá v nájmu. Na většinu pozemků navíc pobírá dotace. Agrofert je přes kamufláž svěřeneckého fondu stále majetkem předsedy hnutí ANO a bývalého ministra financí, nyní pověřeného sestavením vlády, soudruha Babiše. A tato kamufláž zmizí kdykoliv dá soudruh Babiš pokyn, protože vše i nadále řídí a má pod naprostou kontrolou.

Hospodařením na půdě, kterou nevlastní, i pobíráním evropských dotací na ni je soustavným pácháním trestného činu podvodu a z hlediska soukromého práva bezdůvodným obohacením, které by mělo být vráceno.

Tak nejen, že je stíhán pro dotační podvod na Čapím hnízdě, ale soustavně páchá i další rozsáhlou trestnou činnost, a to v organizované skupině, tedy s nejvyšší sazbou až patnácti let a propadnutím majetku. Vzhledem k rozsahu bude i počet poškozených pravděpodobně velmi vysoký až v řádu několika set.

A tady toto dostalo důvěru třiceti procent voličů a prezidenta, který jej pověřil sestavením vlády? Proč bychom měli dodržovat zákony my všichni, když neplatí pro předsedu vlády? 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama