PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.11.2017 9:40:19

Nerovnost před zákonem – česká právní norma

Nerovnost před zákonem – česká právní norma

Televizní zprávy v jeden jediný večer.

 Funkcionáři státní správy a samosprávy hodlají bojkotovat zákon, který jim ukládá zveřejňovat před nástupem a po skončení funkce majetková přiznání. Prý by bylo možné je šikanovat. A proto, že tento zákon nebudou dodržovat. Naprosto nechápu, co je špatného na tom, že pod kontrolou budou ti, kdo rozhodují o použití peněz z našich daní. Vždyť to je nejlepší způsob, jak potírat korupci ve státní správě a samosprávě.

Byla zavedena elektronická evidence tržeb, která je naprostým nesmyslem, přesto za porušení tohoto nařízení jsou obrovské pokuty. A co třeba říci na milionové pokuty, které hrozí každému živnostníkovi a podnikateli v souvislosti s ukládáním a šifrováním dat. Další způsob, jak likvidovat podnikatele a občany.

Státní orgány vyhrožují kuřákům, kteří si pro sebe a své známé zřizují kluby. Že prý to je porušení zákona a že je budou pokutovat. Takže kuřáci již v těchto dnech mrznou před hospodami. A na ně bude zákon tvrdě uplatňován?

My všichni budeme pod likvidačními hrozbami skákat, jak budou ti nahoře pískat. Když však chceme, aby stejná pravidla platila i pro ně, tak je oheň na střeše.

Jestliže mohou státní úředníci a starostové bojkotovat zákon, který se jim nelíbí, proč by také kuřáci nemohli bojkotovat to co vadí zase jim?

Buď tady budou jedny zákony pro všechny, anebo pro nikoho. Hlavu vzhůru, jsem sice nekuřák, ale jsem s vámi, pojďme bojkotovat vše, co nám vadí! 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama