ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.03.2018 16:59:00

Nenechme se odzbrojit

Nenechme se odzbrojit

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu novelu zákona o bezpečnosti

 Rád podpořím novou petici proti regulaci zbraní a sebeobranných prostředků ze strany EU. Odzbrojováni či omezováni by totiž dle EU měli být nejen držitelé zbraní, kterými jsou bezúhonní obyvatelé České republiky, ale také lidé, kteří mají u sebe nesmrtící sebeobranné prostředky.

Nesouhlasím s tím, aby se tito lidé nemohli bránit případným útokům teroristů a jiných zvrácených osob. Je třeba, aby byla znovu projednána novela zákona o bezpečnosti, zakotvující do našeho ústavního pořádku právo na legální vlastnictví zbraní za účelem zajištění obrany a vnitřní i vnější bezpečnosti našeho státu.

Musíme rázně odmítnout unijní směrnice, regulující bezproblémové a funkční zbrojní zákony ČR. Proč by navíc měly být omezovány například i „zbraňové doplňky“ a nesmrtící sebeobranné prostředky? To máme proti případným útočníkům skutečně stát „nazí“? To odmítám!

Pokud chcete petici podepsat i Vy, petiční archy najdete také v mé senátní kanceláři v centru Uherského Hradiště, v Pasáži Slunce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama