Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2018 19:49:00

Ministryně Šlechtová schválila nákup munice za 250 milionů

Ministryně Šlechtová schválila nákup munice za 250 milionů

Ministryně obrany Karla Šlechtová dnes schválila uzavření rámcové smlouvy na pořízení tankové munice od české společnosti STV GROUP. Rámcová smlouva na sedm druhů munice bude uzavřena v nejbližších týdnech.

 „Jedná se o materiál, který vojáci k plnění svých úkolů potřebují. Rámcová smlouva bude uzavřena na období 2018-21 s maximálním finančním objemem 248 milionů korun bez DPH. Objednávky budou zadávány dle aktuálních potřeb armády,” shrnula ministryně Šlechtová.

Zakázka bude zadána s využitím výjimky ze zákona o zadávání veřejných zakázek jako nákup vojenského materiálu. Byla projednána v pracovní skupině pro transparentní veřejné zakázky a předložena vládě 11. října 2017. Že se jedná o ceny v místě a čase obvyklé, potvrdil nezávislý znalecký posudek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama