ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2011 13:42:19

Jmenování ředitele České obchodní inspekce

Jmenování ředitele České obchodní inspekce

Ústředním ředitele ČOI byl jmenován Jan Štěpánek, dosud pověřený řízením Ministr průmyslu a obchodu Martin Kocourek dnes jmenoval Jana Štěpánka ústředním ředitelem České obchodní inspekce.

Jan Štěpánek stál v čele České obchodní inspekce už od listopadu minulého roku, kdy ho ministr Kocourek pověřil jejím řízením; předtím pracoval jako ředitel inspektorátu Středočeského kraje a Prahy.

"Fungování České obchodní inspekce se za poslední rok významně zkvalitnilo poté, co jsem Jana Štěpánka pověřil řízením této organizace. Na základě výsledků práce inspekce pod jeho vedením jsem se Jana Štěpánka rozhodl jmenovat ústředním ředitelem," vysvětluje ministr průmyslu a obchodu Martin Kocourek.

"Od listopadu minulého roku jsem se zaměřil především na to, aby Česká obchodní inspekce měla znovu jasnou a konzistentní metodiku. Díky tomu se nám daří dále zefektivňovat kontroly a můžeme se mnohem lépe zaměřovat na velké centrálně řízené kontrolní akce," říká Jan Štěpánek, ústřední ředitel České obchodní inspekce.

"Za své hlavní priority do budoucnosti považuji další prohlubování spolupráce s českými i zahraničními spotřebitelskými a podnikatelskými organizacemi a zkvalitňování kontrolní činnosti inspekce, která bude přispívat k posilování postavení zákazníka" dodává Jan Štěpánek.

Za první pololetí letošní roku Česká obchodní inspekce provedla celkem 24 236 kontrol a podnikla dohromady 213 velkých kontrolních akcí. Pokutu inspektoři uložili v 7 536 případech. Celková výše pokut dosáhla 28 198 400 korun.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama