ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2018 8:35:00

Místo stavby dálnic počítáme křečky

Místo stavby dálnic počítáme křečky

Nemohu souhlasit se stanoviskem ministerstva dopravy, že dopravní napojení Zlínského kraje na Prahu je na vysoké úrovni.

 Asi ministerští úředníci už dlouho necestovali mezi Uherským Hradištěm a Prahou. Dálnice D1 je v čím dál horším stavu a mnohahodinové kolony jsou téměř na denním pořádku.

Ještěže alespoň na železnicích dochází k významnému posunu. Díky příchodu komerčních firem se postupně začíná lepšit i servis Českých drah. Nicméně právě bez této zdravé konkurence bychom se toho asi nikdy nedočkali.

Nádraží jsou sice často stále v postsocialistickém stavu, ale je pravda, že komfort a spolehlivost železničních spojů je na čím dál vyšší úrovni. Jsem proto rád, že společnost LeoExpress zvažuje, že ještě posílí spoje mířící do našeho regionu a že uvažuje také o zavedení železničního spoje na Vídeň.

Myslím si, že právě tyto služby zvyšují komfort pro naše obyvatele, ale také otevírají náruč našeho regionu turistům. Když už pořád místo stavby dálnic počítáme křečky, je dobře, že se alespoň dopravy po železnici stále zlepšuje. Jen tak dále.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama