ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2018 12:40:00

Rozhodování o migrantech není jen o penězích

Rozhodování o migrantech není jen o penězích

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu k migraci

 Když si čtu ty moudré rady například Mezinárodního měnového fondu o tom, že máme přijmout více migrantů, kteří nám budou v budoucnosti vydělávat na důchody, tak přemýšlím, jestli jsou tato doporučení součástí nějaké promyšlené kampaně, nebo jestli jde o natvrdlost lidí, kteří něco takového prohlašují. Nejhorší by bylo, kdyby to byla kombinace obojího.

Žádné mezinárodní organizace nemají podlé mého přesvědčení co mluvit do toho, koho naše země přijme mezi své občany, a koho z bezpečnostních, kulturních i civilizačních důvodů prostě nechá za branami svých hranic. Protože přepočítávat migrační krizi pouze na peníze prostě nejde.

Vždyť už všichni víme, co znamenala neřízená migrace pro Francii nebo Německo a jak tyto země s malou duší doufají, že je jednou tito migranti „nepřečíslí“ a nezískají demokratickou většinu, které pak zcela změní charakter těchto doposud křesťanských západoevropských zemí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama