ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2018 13:01:00

Jak urychlit výstavbu dálnic

Jak urychlit výstavbu dálnic

Česká republika si trhá v Evropě nejednu pořádnou ostudu.

 Když už pominu mnoho jiných problémů, tak třeba i tím, že nejsme dlouhé roky schopni pokročit v budování dálnic a klíčových dopravních tepen. Naši sousedé tak budují dálnice, které však nemají na naší straně hranice žádné pokračování…

A to by si jeden připadal jako v pořádném Kocourkově. Nekonečné výmluvy vlády, které již dlouhé roky svádí problémy na předešlé ministry, už nemůže brát nikdo vážně.

Je třeba s dálniční sítí v naší zemi zásadním způsobem pohnout. A bohužel nejde už pouze o peníze. Výstavbu dálnic teď v mnoha případech brzdí příliš „zelená“ legislativa, která již dávno nechrání životní prostředí, ale pouze nahrává vyděračským aktivistům, kteří se maskují za ochránce přírody.

A těší mne, že si to uvědomuje i veřejnost. Podle průzkumu totiž právě omezení vlivu „ekologů“ je podle největší části respondentů (31 %) způsob, jak urychlit výstavbu dálnic v České republice.

Tak milá vládo, z hrušky dolů a urychleně předložte potřebné legislativní změny. A přestaňte se konečně už pořád na něco vymlouvat…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama