Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2011 16:54:00

ČSSD a boj s korupcí? Nejde kázat vodu a pít víno!

ČSSD a boj s korupcí? Nejde kázat vodu a pít víno!

Vyjádření k postoji ČSSD vůči pochybným zbrojním zakázkám.

Všema deseti podporuji návrh ČSSD na mimořádnou sněmovní schůzi k tématům zbrojních zakázek či zázračného zbohatnutí Aleše Řebíčka za Topolánkovy vlády. I když pochybuji o úspěšnosti návrhu, neboť Nečasova vláda je až na výjimky v podstatě pokračováním vlády Mirka Topolánka, jsem i na pozadí zveřejněných depeší americké ambasády přesvědčen, že je povinností nás všech, bez ohledu na pravici či levici, k tomu zaujmout jasné stanovisko. Už jen proto, aby nás v příštích volbách opět nepodvedli díky hlouposti některých médií ti stejní lidé, kteří se na současném politickém marasmu podíleli v letech 2006 - 2010.
 
 Pokud však má být požadavek ČSSD důvěryhodný, musí ještě před termínem této schůze vedení ČSSD zaujmout jasné stanovisko k následujícím věcem: k zázračnému zbohatnutí hejtmana Jaroslava Palase; k podezření z korupce při rozhodování o fondech EU v Ústeckém a Jihočeském kraji; k podivnému nabývání titulů z venkovských škol či k podivným praktikám při nakládání s penězi v Ústeckém kraji.
 
 V opačném případě je požadavek ČSSD jen v duchu hesla "Zloděj křičí: Chyťte zloděje!"
 
 Jiří Paroubek
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama