ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.05.2018 9:43:00

Za hranou slušnosti

Za hranou slušnosti

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu kontroverzní divadelní hru Naše násilí a vaše násilí

 Přiznám se, že se s pojmem „aktivisté“ u křesťanů opravdu běžně nesetkávám. Nicméně rovnou dodávám, že s názorem těchto „aktivistů“ souhlasím.

Jaký je cíl divadelní hry, která předvádí, kterak Ježíš, symbol křesťanství, kterého uznávají desítky milionů obyvatel naší planety, znásilňuje ženu jiné víry – tedy muslimku? Tohle opravdu není cesta, vedoucí k výchově lidí k multikulturalismu. Naopak je to urážka všech křesťanů a opovržení našimi náboženskými tradicemi.

Vím, že tvůrci divadelních inscenací občas přicházejí i se skandálními tituly a ve své kreativitě někdy balancují na pomyslné hraně etiky a slušnosti. Tohle je ale skutečně za hranou… hodně silně za hranou.

Kdyby takto tvůrci udělali inscenaci naopak – tedy že Alláh znásilňuje křesťanku, jsem si jistý, že by měli co dělat, aby uchránili sebe a své rodiny před davem rozzuřených muslimů. Je tedy zcela logické, že ani křesťanům situace není lhostejná…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama