ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2018 16:27:00

Je tohle normální?

Je tohle normální?

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu dotace velkým firmám

 Proč podporujeme velké na úkor malých? Proč opakovaně míří dotace firmám, spadajícím pod Agrofert, který prostřednictvím svěřeneckého fondu patří Andreji Babišovi, když malé firmy krachují? Kde je podpora malých živnostníků a drobných podnikatelů, kteří drží místní ekonomiku nad vodou?

Jak je možné, že většinu peněz z dotačního programu rozvoje venkova nakonec shrábnou velké potravinářské firmy, které za ně nakupují stroje a technologie, když jsou tyto peníze určeny na posílení výzkumu a technologického rozvoje, navíc s cílem pomoci malým a středním podnikům? Proč o odvolání neúspěšných žadatelů rozhodují ti samí lidé, kteří jim původně dotaci zamítli?

Kontroloři potvrzují zdrcující fakt – rozdělování peněz pro malé a střední podniky nefunguje. Můžeme tak jen spekulovat, zda celá tato navenek bohulibá dotační šaráda není jen maskou, která je šita na míru konkrétním subjektům…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama