Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2018 22:23:38

Resort práce a sociálních věcí je z hlediska výdajů rozpočtu největší

Resort práce a sociálních věcí je z hlediska výdajů rozpočtu největší

Premiér Andrej Babiš uvedl do úřadu ministryni práce a sociálních věcí Janu Maláčovou.

Předseda vlády Andrej Babiš uvedl v pondělí 30. července 2018 do úřadu ministryni práce a sociálních věcí Janu Maláčovou, kterou ve stejný den jmenoval a pověřil řízením resortu prezident republiky Miloš Zeman.

„Resort práce a sociálních věcí je z hlediska výdajů rozpočtu největší, je to téměř 45 procent výdajů státního rozpočtu. V rámci našeho programového prohlášení jsou tam velké výzvy, jako je například důchodová reforma. Pan prezident nás také vyzval, abychom řešili zákon o hospicové péči,“ uvedl předseda vlády Andrej Babiš s tím, že dalšími tématy bude také příspěvek na bydlení, nedostatek pracovní síly či problematika matek samoživitelek.

Jana Maláčová převzala Ministerstvo práce a sociálních věcí po Petru Krčálovi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama