MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2011 5:59:01

Vybrané otázky pro Leoše Kučeru (DvH)

Vybrané otázky pro Leoše Kučeru (DvH)

Vybrané otázky pro Leoše Kučeru na aktuální téma

Cítíte odchod z radnice jako "facku za něco"?

Ano, patrně za něco, co jsem udělal. Odstartoval to rozhovor v parlamentních listech, který byl mou obranou. Tehdy šla městem fáma, že jsme z kina ukradli 1,8 milionu. Redaktorka se mě ptala: Vyjádřete se k tomu, že z Centrálu zmizelo tolik a tolik korun na dotacích. A mě chytly saze, protože kolem už byl velký tlak. Odpověděl jsem, koho se na ten problém může zeptat, ale vyznělo to úplně jinak. To byla chyba, za kterou jsem se omluvil. Slyšel jsem také, že jsem si dovolil napadnout "starou partu" z předchozího volebního období a tím maskuju svá manažerská pochybení. Tak se vracím, abych řešil potíže kina, to je pro mě nejdůležitější.  


Hlasy proti vám také uvádějí, že jste před vstupem do politiky dluhy zatajil.

Staví to tak, že problémy kina jsou mými problémy, ale já jsem jeden z členů občanského sdružení, což mě však nezbavuje zodpovědnosti. Provozní dluh se táhl od začátku, spláceli jsme ho z tržeb i dotací, řešili to měsíce, kdy byly i půlmilionové tržby. Není to ideální varianta, ale neziskové organizace tak fungují. Dávali jsme řadu žádostí, které byly zamítnuty buď kvůli nezájmu, nebo kvůli malému křiku, že je problém. Jsem napadán za to, že jsem neseriózní a vydíratelný, ale nejde o můj fyzický dluh. Kdybych měl hypotéku na deset milionů, jsem daleko zranitelnější. Někteří lidé položili firmy těsně před volbami, očistlili se a přitom jejich dluhy jsou daleko vyšší.


Více na DNES HRADEC KRÁLOVÉ z 27.9.2011 a http://www.hradecane.cz/news/dnes-vybrane-otazky-pro-leose-kuceru-/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama