Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2018 18:29:00

Připomíná to budování mezinárodních jednotek Waffen SS

Připomíná to budování mezinárodních jednotek Waffen SS

Komentář na facebookovém profilu k přijímání občanů států EU do německé armády

 Tak toto je naprosto šílené. Němci chtějí nabírat do své armády občany evropských států včetně občanů České republiky. To je přece totální pošlapání národní suverenity a zpochybňování loajality občana ke svému státu. Připomíná to budování mezinárodních jednotek Waffen SS, v nichž také bojovali občané různých evropských států, a které také bojovaly za sjednocenou „Novou Evropu“ a proti „ruské hrozbě“. Naše zákony službu v cizí armádě zakazují a hnutí SPD naprosto odmítá tuto možnost legalizovat. Naše muže a ženy potřebujeme v naší armádě a ne v novodobé Waffen SS Německa.

SPD prosazuje pravý opak, chceme změnu koncepce české armády tak, aby byla prioritou obrana území ČR a našich občanů - a nikoliv mise v zahraničí či účast Čechů v německé armádě. Vysílání českých vojáků na bojové mise do zahraničí však prosazuje vláda Andreje Babiše a podporují to také opoziční ODS, KDU-ČSL a další.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama