Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2019 20:21:00

Nedopusťme, aby politická korektnost a multikulturalismus ovládly i ČR

Nedopusťme, aby politická korektnost a multikulturalismus ovládly i ČR

Komentář na facebookovém profilu k jednání muslimského starosty Londýna

 Když se stal před téměř třemi lety Sadiq Khan prvním muslimským starostou Londýna, sluníčkáři z celé Evropy jásali. Před nějakou dobou byla v britských médiích zveřejněna zpráva, která v souvislosti s působením Khana příliš optimismu nevzbuzuje. Ba co víc, jednání muslimského starosty je přímo absurdní a neuvěřitelné. Podle respektovaného deníku The Independent se starostovi nelíbí, že policejní databáze britské metropole zahrnuje zejména kriminálníky s tmavou barvou pleti.

Konkrétně se jedná o policejní databázi, kde jsou uložena data členů gangů. Celých 80 procent z nich má dle informací The Independent tmavší barvu pleti. Podle muslimského starosty není databáze dostatečně vyvážená a požaduje nápravu.

Ne, to opravdu není žertovná skeč od populární britské komediální skupiny Monty Pythonův Létající Cirkus. ale tvrdá realita. Je otázka, jak si Khan nápravu stávajícího stavu představuje. Budou muset policisté členům gangů v nějakém grafickém programu zesvětlovat pleť? Nebo snad budou policisté do databáze vkládat fotografie nevinných obyvatel Londýna s bílou barvou pleti?

Požadavky muslimského starosty jsou na jednu straně směšné, ale zároveň velmi nebezpečné. Už takto se policisté obávají vyšetřovat případy, kdy pocházejí podezřelí z etnické či náboženské menšiny. Všichni ještě máme v živé paměti případ z britského Rotherhamu, kde bylo za několik let znásilněno asi 1400 mladých a většinou „bílých“ dívek. Úřady nekonaly, protože se obávaly obvinění z rasismu. Raději tedy četná podezření ignorovaly a nechaly trpět další stovky nevinných dívek.

Nedopusťme, aby ideologie politické korektnosti a multikulturalismu ovládly také Českou republiku a stávalo se u nás jednou něco podobného.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama