doc. JUDr. Pavel Svoboda, Ph.D., D.E.A.

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2015 23:22:45 - robotemil

Proč jste hlasoval

v EP pro zavedení kvót arabských uprchlíků pro jednotlivé země EU ? Je to v rozporu se stanoviskem vlády ČR. Doufám, že jim poskytnete u Vás doma bezplatné ubytování, budete jim platit sociální a zdravotní pojištění a budete je živit ze svých příjmů. Po občanech to nechtějte ! Na to Vám voliči mandát nedali, ale hlavně je potřeba sladkými sliby získat hlasy a být zvolen a pak si polibte p...l! I na Vás jednou dojde ! Občané si to do nekonečna líbit nenechají !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2015 10:30:47 - doc. JUDr. Pavel Svoboda, Ph.D., D.E.A.
Myslím, že se posuneme kupředu jen věcnou diskusí a ne předpojatými výkřiky, které mají zastínit to, že tazatel si napřed neobstaral informace – na to stačí např. se slušně zeptat. Nehlasoval jsem pro kvóty. Pokud jste si dal tu práci a viděl výsledky hlasování, pak víte, že se o kvótách hlasovalo separátně a že jsem byl proti a spolu se mnou všichni čeští europoslanci Evropské lidové strany. Zdá se ale, že tu práci si tazatel, který se navíc zjevně stydí za svoji pravou identitu, nedal. Podpořili jsme pouze rezoluci jako celek, která mj. požaduje zastavit hromadné umírání v moři a která chce tvrdý zásah proti obchodování s lidmi - ustanovení o kvótách byl jen jeden z mnoha jejích bodů, s naprostou většinou z nich jsem souhlasil a souhlasím. Pokud o nás někdo rozhlašuje něco jiného, pak účelově lže.