doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2013 11:57:04 - Petrlík

Grebeníček je praještěr a patří do blázince!

Soudruhu Grebeníčku, že váš otec byl zločinec v řadách rudých věznitelů je fakt. Chápete, že statisíce lidí vás bere jako zastánce zločinecké organizace KSČ a svého otce zločince? Věříte v boží mlýny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2013 9:06:45 - doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

 Doporučuji mokrý kapesník na čelo. Trochu méně zápalu pro fantaskní příběhy současné mediální manipulace a účelové cenzury skutečností a aspoň špetku poctivé snahy seznámit se s fakty. Pro začátek stačí, když sáhnete po médii zamlčované mé knize Hradba vzdoru, která vyšla v roce 2009 v Ottově nakladatelství. Z ní si dovolím Vás odkázat na: "Vina či nevina je  věc legitimity procesu a důkazů...Jednoznačně z nich vyplývá, že Alois Grebeníček, tedy můj otec, sadistické činy, které jsou mu podsouvány, nikdy nespáchal či nemohl spáchat. Mám dokonce doklady o tom, že na různé zlořády, se kterými se setkal, už počátkem padesátých let upozornil. A tak při soudních rehabilitacích v šedesátých letech neseděl na lavici obžalovaných, ale vystupoval jako svědek."
Některým to ovšem nic neříká a melou si pořád dokola propagandistické žvásty.