ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2009 12:52:13

Do neděle se jede Tour tří zemí

Do neděle se jede Tour tří zemí

V Českých Budějovicích odstartoval 22. ročník cyklistického závodu, který se dříve jmenoval Linec - Pasov - České Budějovice.

Třídenní závod jedou společně cyklisté v kategorii elite a jezdci do 23 let. V pelotonu jsou klubové a reprezentační týmy z pěti zemí, favority jsou závodníci české profesionální stáje PSK Whirtpool-Author. Prvenství z loňského roku obhajuje Rakušan Markus Eibegger.<p>Program: Pátek 4. září: 1. etapa: České Budějovice - Vyšší brod (114,5 km). Sobota 5. září: 2. etapa - první polovina: Traun - Aigen-Schlägel (109,7 km), druhá polovina: kritérium v Bad Leonfeldenu (40,5 km). Neděle 6. září: 3. etapa: Marchtrenk - Hinterstoder-Höss (153,6 km).</p>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama