Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.05.2016 15:40:35 - venos

Ochrana hranic

Dobrý den, pane poslanče, voláte po lepší ochraně vnějších hranic EU. Má to ale smysl, když podle lidskoprávních konvencí musíme přez tyto hranice migranty pustit? Aktuálně miliony Syřanů májí v ČR NÁROK minimálně na doplňkovou ochranu, když ne na azyl. Není na čase zahájit seriozní diskusi na změně příslušných zákonů? Každý soudný člověk ví, že migranti jdou za dávkami a azylem. Není na čase jim vzít tuto návnadu?Lotyšsko jim tuto návnadu legálně vzalo. A proč je zadrženým migrantům v ČR nabízen azyl, když o něj musí požádat v 1. zemi? Neporušujeme Dublin?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2016 16:55:57 - Ing. Antonín Seďa
 No,předně ,ty desítky osob,které u náš požádali či dokonce již získali azyl opravdu nepředstavují žádné riziko. Ale je pravdou, že bude nutno legislativně upravit evropské a zřejmé i světové konvence,týkající se migrace. Protože tyto byly stavěny na jiné počty migrantů a,zejména těch legálních . Máte pravdu,že možná nejen ČR,ale v daleko větším a dokonce v nesrovnatelném měřítku jiné země porušují dublinské dohody. A zejména ve vztahu žádostí o azyl pro uprchlíky a dělení migrace na legální a ilegální .Prostě v tomto případě tahají demokratické země za kratší konec pomyslného provazu. A tohle je nutno změnit lepším zajištěním vnějších hranic EU a nikoliv přerozdělováním migrantů , z nichž většina jsou ekonomičtí migranti.