Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2016 16:21:09 - tarot

Evropský soud

dobrý den pane poslanče........https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/405792-ilegalni-migranti-nesmeji-byt-zatykani-rozhodl-evropsky-soudni-dvur.html.....co na to říkáte!!My občané si myslíme,že už nastal čas,aby jste iniciovali referendum o vystoupení z EU!!Čím dál víc se projevuje totalita která jasně přebíjí to v čem jsme žili!!Docházíme do stádia ,kdy jsou parlamenty jednotlivých států k NIČEMU!!Stejně přebírají pasvily, které jsou nadřízeny národním zákonům !!Takže navrhuji ROZPUSŤTE SE!!Co vy na ten článek a na ten návrh?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2016 18:38:00 - Ing. Antonín Seďa
 Nesmíte věřit všemu, co se píše. Parlamenty, a to i ten český, jsou voleni občany, aby je zákonodárci zastupovali. A ne vše, co parlamenty přijímají v rámci legislativy pochází z dílny EU. Naopka bych řekl, že řada podnětů a směrnic z EU je dobrých a napomohly nám řešit řadu problémů. Korupcí a zlodějinami počínaje, přes ochranu spotřebitelů, bezpečnost či ekonomickou spolupráci. Takže já osobně jsem spíše pro reformu EU než o vystoupení ČR z této instituce. Mimochodem k této problematice jsem se již vyjadřoval mnohokráte. Otázka rozpustění poslanecké sněmovny není na programu dne, vláda funbguje a pracuje pro naše občany. Plní si programové prohlášení a většinu z volebního programu. Takže důvody, které popisujete vy, neshledávám jako relevantní. Ale souhlasím s názorem, že zejména EK trpí nedostatkem demokracie a demokratické kontroly.