Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2016 18:20:59 - Irenka Coufá

KSA ??? To jste nám přes NATO domluvil pěkného spojence ?

To bylo na pokyn z USA ?
Takové demokratické milé muslimy ???
.Nehanbíte se ? za svůj oslavný článek ?
To bylo na pokyn z USA ?
( http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Antonin-Seda-243/clanek/Navsteva-Kralovstvi-Saudske-Arabie-66762 ....!!! ani slova o Válce co vedou na území jiného státu )
510 dětí mrtvých, 667 zraněných. Prý rukou našeho spojence..... http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/510-deti-mrtvych-667-zranenych-Pry-rukou-naseho-spojence-439294

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2016 18:32:53 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím, o jakém oslavném článku hovoříte. Pouze jsem popsal zahraniční cestu s výborem PS NATO, jehož jsem členem. Namísto toho, aby jste byla ráda, že vás informuji, tak sháníte pomyslný klacek. POkud vím, tak KSA není naším spojencem, i když připouštím, že řada občanů z naší země tam pracuje. Vztahy mezi oběma státy poněkud ochladly a to díky některým výrokům pana prezidenta Zemana. Nicméně v rámci zajištění boje proti  terorismu je vhodné mezinárodně spolupracovat, a to i s režimy, které k demokracii západního střihu mají velmi daleko. Je také si uvědomit, že ve válce s ISIL zahyne i mnoho civilistů, a to nejen rukou teroristů, ale i mezinárodního společenství. Já bych si nikdy nedovolil psát jakýkoliv oslavný článek, který by podporoval nedemokratický režim či utrpení občanů. Jsem si vědom, že KSA je založena na jiných hodnotách než západní evropská civilizace a já tyto hodnoty respektuji. To, že s nimi nesouhlasím je věc jiná, ale respekt je důležitý. Zejména v politice a diplomacii.