Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2016 10:48:06 - Jan Koníček

100 000 muslimů se Vám "Oranžovým" zachtělo ?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sokujici-vyroky-na-akci-CSSD-Zvladli-bychom-100-tisic-migrantu-At-Chovanec-odejde-ze-strany-Vetsi-strach-jde-z-Cechu-Demokracie-ano-ale-440690



Teda nevím jak je ubytujete , když nejste schopni zajistit bydlení pro 7 000 dětí co žijí s rodiči na ubytovnách ?......
Vypadá to tak na 1 muslimskou rodinu na 1 člena ČSSD .
Jak je uživíte , pomohou vám USA ?
Myslíte, že jsou to budoucí voliči ČSSD jako náhrada za ty na které jste se totálně vykašlali a kteří teď kašlou na Vás ?
Stojí vám ty hlouposti "aktivistů, Prouzáků, Hatefretáků a pražské Dinošovy kamarily" za totální odliv voličů ?
Vypadá to na THE END usfrakce zvané ČSSD.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.06.2016 20:54:24 - Ing. Antonín Seďa
 OPravdu nevím, kde jste toto číslo vzal. Pokud se jedná o počet migrantů, pak ano, existuje jistá vládní analýza, která hovoří o počtu 100 000 migrantů, ale rozhodně nehovoří o 100 000 muslimech, jak tvrdíte. Jistě víte, jak dopadla naše pomoc některým vybraným rodinám Syřanů, a také víte, že se nedaří přijímat více Ukrajinců na základě vládou schváleného programu. Tady schází iniciativa podnikatelů a firem, které si sice stěžuijí na nedostatek pracovníků a zdlohavý vízový postup, ale sami prozatím nic neudělali, i když k tomu byli vládou vyzváni. Takže prosím nesměčujte toto číslo s počtem muslimských uprchlíků a přestaňte šířit nesmysly, které se nezakládají na pravdě. Počet přijatých uprchlíků se blíží desítkám a počet zadržených nelegálních migrantů jde do desítek. Rozhodně voliči ČSSD jsou ti, pro které náš politický program je zajímavý a naše konkrétní kroky k jeho realizaci podporují. Ano, je možné, že vlivem populismu, demagogie a šířeného strachu dojde k odlivu voličů, ale pro každou politckou stranu či politika je důležité šířit pravdu a za ni bojovat. Programem sociální demokracie je zvyšování životní úrovně našich občanů a zajištění bezpečnosti. To si plníme, i když naše opozice říká něco jiného. Statistiky neklamou a já věřím, že to občané ČR pochopí.