Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2016 7:50:07 - nwo

Pryč z EU

Dobrý den pane Seďo, Vaše poslední odpověď na CZEXIT mě docela udivuje, píšete, že jsme si EU sami zvolili (mediální jednostranná kampaň za 200 mil. za předsedy Špidly), jistě, tak proč nás nenecháte rozhodnout o případném odchodu? My jsme třeba Lisabonskou smlouvu nechtěli ale nikdo se nás neptal. Vy nevidíte žádný důvod? Fajn, ale proč pohrdáte vůli lidu? Spolupráce , jak ekonomická, tak i obchodní lze i bez členství v EU. EU jako socialistický experiment naprosto zklamala, viz. neustálé zadlužování a krytí dluhu dluhem. Pokud osobně nemám na dovolenou, tak na ni nejedu. Na slavné dotace si EU půjčuje! Co US propaganda, tu nevidíte? Náš vzor kde na ulici žije velké procento lidí, kde se pomalu nemůžete večer projít po ulici, bez toho aby jste se nemusel identifikovat. Nový světový řád má ČSSD přímo ve svém programu, nebo lžu? Proč strašíte ruskou propagandou, proč ne třeba německou? Proč nejste odpovědně kritičtí, třeba i k Německu, které rozpoutalo poslední 2 světové války? David S.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2016 13:46:57 - Ing. Antonín Seďa
 Nemáte pravdu, jsem kritický i k politice EU, USA a Německa. Problém je v tom, že na rozdíl od sbalení se a útěku z EU, který by přinesl více negativ a problémů, chci bojovat proti byrokracii a špatným rozhodnutím jako člen EU. A také nemáte pravdu, že by ekonomická a další spolupráce probíhala stejně jako doposud. Britská vláda například odhaduje propad HDP o 5 až 6%, někteří odborníci tvrdí, že propad může být i o více než 10%. Pokud někdo pohrdá vůlí lidu, tak jsou to populisté a slibotechny, kteří nikdy nic nevyřešili a teď poučují. Zodpovědnost politiků není v tom, že se povezou na vlně populismu, ale v tom, že na sebe vezmou spoluodpovědnost a přesvědčí občany, že pravda je jiná. Pokud nevnímáte ruskou propagandu, tak je to vaše věc, ale já ji vnímám velice silně. Strach vždy byl a je špatný rádce. Občané by si měli více vážit toho, co tato země právě ve spojení s EU dosáhla. A nemáte pravdu, že sociální demokraté ve svém politickém programu prosazují nový světový řád, jak tvrdíte. Dlouhodobým cílem našeho programu je svobodná, solidární a demokratická společnost. Mimo jiné, tento cíl je ukotven v dlouhodobém programu Socialistické Internacionály, jehož je ČSSD členkou. Takže opravdu nic nového pod sluncem a po pravdě řečeno, ani nevím o jakém novém světovém řádu hovoříte.