Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2016 16:39:52 - pistolnice

Pryc z EU

Navazi na dotaz prede mnou ,, tak Vy se nebojíte referenda , ale cela ta Vaše strana se ho boji jak cert kříže ! Vam nevadí , že naši pracující dělají za 1/4 plat, než třeba v Německu a ze jsme otroci západu? Korupce tady jen kvete , bordel chaoz na denním pořádku , peníze pro nemocne nejsou , alepro negramoty a barbary z Afriky ano ! !MMáte i v dlouhodobém programu , že klidne v me zemi chcete multi-kulti , nepisu ve vaši zemi , protoze , když někdo chce jen tak islamizovat Ceskou republiku, tak to je hnus a Vy to popirate a tedy lžete ! A na referendum o tak závažných otázkách má občan právo , jen vy máte "plne kalhoty" a přišli by jste o sva koryta !!?? Proc nám právo na referendum pořád upirate , proc se vymlouvate na nějake populisty ? Vězte , že my jsme stejne chytří jako vy v parlamentu a protoze vidíme a slyšíme, co jsou nikym nevoleni "politici" v Bruselu zač, kdo nám chce vládnout , jsou to ubožáci za milionove platy , fuj ! To , že se máme líp , je dáno dobou !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2016 8:51:55 - Ing. Antonín Seďa
 Nesouhlasím s vámi a již jsem napsal důvody, proč je naše členství v EU lepší než odchod z ní. ČSSD podporovala a podporuje zákon o referendu a není její chybou, že občané svojí aktivitou nemohou si toto referendum prosadit. Proto prosím neviňte sociální demokracii. Druhou věcí je názor, že toto referendum je zbytečné, nebezpečné a nic neřešící. A pokud viníte za popsané problémy EU, pak děláte chybu. Viňte naše české politiky a politické strany z neschopnosti či malé ochoty tyto problémy řešit. To, že jsou u nás nízké platy ale není vinou sociální demokracie či současné vlády. To snad uznáte i vy sám. Ale pokud si dobře pamatuji na období před listopedem 1989, pak ta naše životní úroveň daleko více pokulhávala za tím zpropadeným Západem. Nemám pravdu? Vzpomínáte si na to období, kdy se stály fronty, kdy se uplácelo za cokoliv a kdy bujela korupce jako systém? Já si na to vzpomínám velice dobře. Právě naše členství v EU a v NATO napoháhá proti korupci i nešvarům ve společnosti bojovat. Vy to opravdu nevidíte. Ano, jde to pomalu, to je pravda.