Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2016 14:10:48 - pistolnice

odpověď,

čekala jsem, že nebudete souhlasit, co jiného se dalo čekat, to že jde vývoj světa , ekonomik a lidstva mílovými kroky dopředu, to nemůžete poprit , ale, že máme desne školství, umírající zemědělství, skoro kolaps ve zdravotnictví , to prostě nepoprete ! Jestli se z EU stal politický spolek nemyslicich jelit a Merkel nám vládne, tak to je pravda a co dva další sileni Němci v EU ? Národní státy v Evropě jsou důležitější než cela EU se svými výmysly a zákony na třeba mléko , zubní pasty za plat 500 000 Kč, Eu, desítky zákonů , tak tohle dokáží vymyslet jen nemyslici individua, dokonce bych řekla, že rádoby politici v EU, EK jsou jen a jen prizivnici na pracujících občanech EU! Vam se to líbit nebude , protoze i většina v PS jsou také prizivnici, kteří nikdy nepracovali, nic neumí , jenom zvanit a z občanů dělají nesvepravne ovce! ! Jak je možné že ze státního rozpočtu jde tolik a mraky milionů na neziskovky, kterých je nepocitane a vysavaji peníze a vase strana to neresi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2016 17:48:55 - Ing. Antonín Seďa
Já nezakrývám problémy ani v českém školství, zdravotnictví či zemědělství. A jako odpovědný politik mám i řešení. Nicméně v řadě případů je těžké mé názory prosadit, a to zejména z důvodu obrovských lobby, které v poslanecké sněmovně existují. A také se přiznám, že ne všemu rozumím na sto procent, protože se dlouhodobě zajímám o obranu a bezpečnost. Nemohu však souhlasit, že popisovaná kritika některých rezortů souvisí s EU nebo dokonce, že tento stav EU či EK zavinily. To jsme zavinili my, čeští politici a také občané, kteří rozdávají někdy své hlasy i těm , o kterých hovoříte. Já osobně mám jak profesní, tak životní zkušenosti a rozhodně se nepovažuji za nemyslícího individua. Právě naopak a jsem docela kritický i k současným krokům vlády. Co se týká neziskových organizací, tak ty jsou součástí občanské společnosti a nerad bych je házel do jednoho pytle s těmi, o kterých píšete. Ale souhlasím s tím, že kontrola přidělovaných dotací i vlastní činnosti neziskovek je na docela nízké úrovni. Pak přicházejí i ty situace, které zavání korupcí či vyhazováním peněz daňových poplatníků.