Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2016 22:28:31 - RIA-BRAVO

Dobrý den,pane eu-poslanče.Také máte ten pocit,že by měla EU začít nějakou reformu?

Prý příznivci Brexitu jsou starší,méně vzdělaní a z venkova než odpůrci(prý vzdělaní,mladší a městští)Co si myslet o Francouzích,kde se spojili"nepřátelé"jen aby nevyhrála Le-Pen,stejně rozdělily politickou scénu i volby na Slovensku-kde se prý díky starším,"nevzdělaným venkovanům podařilo dostat do parlamentu Kotlebovce,stejně se rozdělila polit.scéna u nás při volbě prezidenta a v Rakousku vyhrál volby zelený kandidát asi jen díky podvodu.....atd.je opravdu všude to rozdělení stejné?Tzn.ten "nevzdělaný,postarší venkov"proti "vzdělané,mladší,městské rádoby-elitě"???? Není načase bouchnout do stolu a zastat se Čechů,kteří mají oprávněný pocit že některé státy EU jsou si rovnější než jiné???Kdy za stejnou práci dostávají třetinové platy,za stejné(občas i vyšší)ceny dostávají zboží horší kvality(a ještě se jim podsouvá,že to tak chtějí)Neměli by odstoupit všichni z čela EU??Je to jejich selhání,když nepřesvědčili UK o tom,že zůstat je správně???Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2016 12:11:29 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Obávám se, že EU není reformovatelná. Čistě teoreticky samozřejmě je – my Svobodní máme hotový návrh smlouvy, jak by mohla EU fungovat – ale současně moc dobře víme, jak naivní je si myslet, že by taková jednoduchá a krásná smlouva měla šanci projít. Proto jsem i já (a Svobodní) pro czexit.