Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2016 10:13:05 - občan Kostka

KDU-ČSL ve vládě

Dosud jsem myslel, že ministerstvo kultury je spíš takové druhořadé ministerstvo. Vy jste ale dokázal nevídané. , Lidé se na vás obrací s dotazy, které rozhodně nepatří do vaší kompetence. Proč? Protože vám věří. A jestli si do vás občas někdo šťouchne tak jen proto že jste pro něj natolik důležitý, že mu za to stojíte. Pokud byste byl lidem totiž lhostejný, neměli by potřebu vás ani chválit ani urážet. Zajímalo, kdo vám pomáhá dělat PR? Podle mě ho máte s Bělobrádkem nejlépe propracované. Když Babiš přišel se svou kavárnou, Bělobrádek ho zesměšnil svou cukrárnou. Preference vám také rostou. Myslíte, že po příštích volbách už nebudete jen třetí strana do počtu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2016 8:19:40 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Kostko,
děkuji za Vaše slova uznání a podpory, kterých si vážím. Mám v řadách svých poradců i několik lidí, kteří mi pomáhají v oblasti PR a pak samozřejmě i tiskové oddělení MK.
Ano, pevně věřím, že KDU-ČSL po příštích volbách opět posílí.