Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2016 19:20:24 - tomas moukes

Jste demokrat?

Odpovězte mi jen na jednu otázku...Nemají poslanci zastupovat své voliče?Tedy jestli voliči čssd chtějí referendum o vystoupení z eu, neměl byste hlasovat pro, bez ohledu na svůj osobní názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2016 9:32:49 - Ing. Antonín Seďa
 Jsem demokrat a dostal jsem důvěru tyto voliče zastupovat. A jako zodpovědný politik, který tuto důvěru získal, musím hájit zájmy občanů a této země. A pokud mám , jako politik a poslanec více informací než řadoví občané, tak je mojí povinností varovat před unáhlenými či nebezpečnými kroky, které by se nakonec obrátili proti těm, kteří například referendum o vystoupení z RU podporují. Je zajímavé, že tito kritici a ukázalo se to na kampani v Británii, používali lživá tvrzení, která se dnes odhalila. Takže kdo je demokrat a kdo podvodník. Je to ten, který hájí české národní zájmy a pravdivě informuje voliče a občany, nebo radikálové a populisté, kteří uvádějí nepravdivé a zavádějící informace. A co ti politici, kteří své chyby a svoji vinu za špatná rozhodnutí svalují na EU a tím se alibisticky zbavují své odpovědnosti. Takto se přece zodpovědná politika vůči občanům nedělá. A pokud se týká referenda. Já podpořím zákon o obecném referendu a tím umožním opravdu občanům, aby podpořili referendum. Ale nechci, aby takový zákon populisticky a nezodpovědně navrhovali nezodpovědní politici, protože vůbec nehledí na negativní dopady tohoto kroku. A jako zodpovědný politik budu přesvědčovat občany naší země, že národním zájmem České republiky je zůstat být členem Evropské unie. Uvidíte, že čas ukáže, že mám pravdu. To se s vámi i vsadím.