Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2016 14:00:01 - Louskáček

Kdo láká muslimské migranty do Evropy?

https://emigratetoczechrepublic.wordpress.com/

Dobrý den, tyto weby a nejen pro ČR lákají muslimské migranty z celého světa do Evropy. Můžete mi říci, kdo za tímto projektem stojí a kdo ho financuje a proč? Proč neexistují tyto weby pro jiný světadíl třeba USA ? Proč jen Evropa ? Pak se nemusíme ptát, proč se najednou spustila lavina migrantů do Evropy, když muslimskou migraci tak EU podporuje. Má to spojitost s Kalergiho plánem na převoz 50 mil. mulsimů do EU do roku 2030 ? To by totiž bylo jediné vysvětlení...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.07.2016 21:51:27 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,na Vámi uvedenou stránku se mě ptalo už více lidí. Můžu k tomu říci jediné. Vůbec nevím, kdo za stránkami stojí a zda jsou někým financované. V každém případě nevěřím žádným konspiračním teoriím a myslím si, že se jedná pouze o dílo jednoho člověka, protože jde pouze o blog na bázi wordpressu. Sám navíc dosti pochybuji o tom, že zrovna tyto stránky by měly přilákat do Česka větší množství uprchlíků. Česko zatím opravdu žádný velký nápor nezažilo. 
S pozdravemTomáš Zdechovský