Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2016 14:23:29 - nwo

Noví členové v EU 1

Zdravím Vás a ďekuji za odpoveď. Píšete, že jste demokrat a tudíž je Vám jedno jakého vyznání přicházející lidé jsou.Tím jsou karty rozdány. Demokracie neznamebá, promiňte mi to označení, ale neumín to lépe nazvat jako bordel. Pro mě je mohamed samozřejmě roven hitlerovi ci stalinovi. Všichni jsoi to vrazi.Vyznavači Islámu jsou povinni následovat toho vraha a pedofila Mohameda a tudíž zde pro ně není místo. Já osobně doufám , že i v ČSSD se najde jistá opozice, proti těmto zvěrstvům které přímo či skrytě podporujete.Nenávistný Islám i z těchto důvodů odporuje naší ústavě. D. Střítezský

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2016 20:56:55 - Ing. Antonín Seďa
 To je váš názor, který nesdílím. Možná je to tím, že mám lepší a reálnější informace a také to, že jsem měl možnost tyto muslimské země navštívit. Doporučil bych neplést si radikální islamismus  s islámem, jako náboženstvím. A také jsem netvrdil, že je mi jeno, jakého vyznání jsou přicházející země. Já jsem hovořil o zemích, které usilují o vstup do Evropské unie a vy jste to celé překroutil. Ale tak to tady bývá docela pravidlem. Takže ještě jednou, co se týká nelegální či legální migrace, pak by měla ČR a ta o to usiluje, sama rozhodovat, komu přidělí azyl. A podle našich a evropských kulturních a společesnkých hodnot, které vyznáváme, doporučuji přijímat přednostně křesťany. Pouze upozorňuji na mezinárodní konvence a dohody OSN a EU, že nelze omezovat práva lidí podle jejich náboženského vyznání. To je pravda a tohle je psáno i v naší ústavě. A  po mně, jako demokratovi opravdu nechtějte, abych náš základní zákon pošlapával.