ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.07.2016 23:25:25 - VáclavIV

Vážený pane Senátore.

Přečetl jsem si Váš článek o staré Evropě. Myslím že čas staré dobré Evropě vypršel. Stratila ho loňskou nekontrolovanou migrací. Uvedu malý příklad: V roce 1918 vzniklo Jugoslávské království. Na území dnešního Kosova žilo 90% Srbů 5% muslimů 5% jiných národností např. židé,cikani a jiné. Netrvalo ani 60 let a poměr byl přesně opačný. Již dnes v některých zemích západní Evropy žije víc než 10 % muslimů. Při rychlosti růstu jejich populace za 20-25 let bude poměr 50na50%. Dnešní politici EU strkají hlavu do písku a myslí si že se to vyřeší samo ano vyřeší ale jinak než si to představují. Dokáží pronést pár pokryteckých projevů a to je vše. Stará pravda je že i sebemenší čin je víc než pouhé žvanění

Jiří Lípa Val.Mez.
Dobrá zpráva je že se letos urodí víc švestek.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2016 21:09:41 - Jan Veleba

 Zdravím Vás pane Lípo a děkuji za historický exkurs, který ukazuje, jak se může měnit národnostní složení obyvatelstva ve prospěch muslimů. Abych se nemusel opakovat, tak si prosím přečtěte moji reakci na předchozí dotaz "vizionáře" a Vám přidám dvě poznámky.

Pokud se týká Kosova, tak proces jeho islamizace zcela cíleně vyvolaly Spojené státy a NATO útokem na Srbsko, jehož výsledkem bylo odtržení Kosova a vyhlášení jeho samostatnosti 17.2.2008. Humanista Havel tehdy proslul výrazem "humanitární bombardování". Přeloženo do češtiny, bombardování Srbska a zabíjení lidí bylo podle něho humanitární ve prospěch vyšších mravních cílů - tedy vytvoření muslimského státu v jižní Evropě. Vše se dělo bez mandátu OSN, bez sankcí apod.

Poznámka druhá - dnešní politici, kteří přivedli Evropu tam, kde je, v horizontu dvou, tří roků zmizí a přijdou tací, kteří přestanou žvanit a budou konat. Otázka je, co lze po Merkelové a spol. zachránit.