ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.07.2016 23:13:15 - křišťálová koule

Turci v Německu 2

Dobrý den .Poněkud- ale velmi elegantně- jste mi uhnul od tématu. Měla jsme na mysli jak se bude v brzké budoucnosti chovat turecká menšina( koneckonců bez ohledu na osud šílené führerky), když je poměrně kompaktní, do integrace se nežene a prezidentem Erdoganem byla v minulosti při mnoha projevech právě od integrace odrazována , asimilaci označil za zločin proti lidskosti.Opakovaně Turkům připomněl že její členové byli jsou a v budoucnu musí být především TURKY, ale že je ( volně interpretováno) jejich úkolem budovat na území Německa ( Rakouska) druhé Turecko. Více z Erdoganova projevu je např. zde http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/12127-nemecko-je-v-rozkladu-turecky-premier-mluvil-pred-nemeckymi-turky-o-nemecku-jako-novem-turecku-desetitisicove-davy-turku-v-nemecku-byly-v-tranzu.aspx.
Myslíte, že pod vlivem současného dění v Turecku je možné, aby se Turci v Německu dali do pohybu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2016 13:23:57 - Jan Veleba
 Tak to jsme si nerozuměli. Toto je vzhledem k množství Turků v Německu těžké predikovat. Myslím si, že Turci se do pohybu, myšleno masového, nedají, ale bude sílit napětí a budou přibývat konflikty. Reakcí na to bude změna politické mapy Německa - ústup křesťanských a sociálních demokratů, posilování pozic současných opozičních pravicových uskupení, změna složení poslanců Bundestagu a následující změna zákonů a přitvrzení proti migrantům a přistěhovalcům. Tento trend tam nepochybně nastane, ale opravdu nevím, jaký to bude mít konec mimo toho, že dřívější docela pohodové a idylické Německo je pohřbeno.