Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.08.2016 19:37:33 - PerHakan

Invazivní druhy

Dobrý den pane Zdechovský,

chtěl jste, ať raděj pokládán dotazy zde, tak prosím
EU komise rozhodla, že do EU nesmí být vpuštěny a množit se některé invazivní druhy živočichů a rostlin, aby neohrozili původní faunu a floru. Ale my jako Evropané, asi nejsme součástí fauny, protože EU komise podporuje dovážení invazivních osob z Afriky a Asie, kt. ohrožují bezpečnost, budoucnost nás Evropanů. Pro mne, abyste rozuměl, je Evropan převážně osoba europoidního původu, nikoliv každý, kdo sem se díky kakastrofálně liberální imigrační politice dostal za posledních 50 let. Je vidět, že EU komise řeší blbiny, ale hlavní problémy nikoliv. A za třetí, proč se hlavní média nesnaží uklidnit občany Eu, že už jste začali vracet Afričany do Liybe???? Proč je tak málo pozitivních zpráv, proč třeba Vy do parlamentek něco nenapíšete? Já byl na stránkách Frontex a vrátili jste zab půl roku jen 3500 migrantů a kolik se jich tu mezitím dostalo??? Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2016 21:04:09 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,po lepším zabezpečení hranic EU volám už delší dobu, ale jakékoli srovnávání lidí se zvířaty považuji za nedůstojné a nevhodné.
Ano, navracení odmítnutých lidí, kteří nemají nárok na azyl, je opravdu veliký problém, na který upozorňuji neustále. Přestože počet navrácených postupně roste, velkou většinu odmítnutých žadatelů o azyl se bohužel ani zdaleka nedaří navracet zpět. Záleží především na národních státech, jak se s celou věcí vypořádají. S pozdravemTomáš Zdechovský