Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2016 17:27:12 - Libuše-1

Integrace podruhé

Dobrý den, pane Zdechovský,
položila jsem Vám dotaz , ale stejně jako všichni politici nejen v EU, jste vyhnul odpovědi! Otázka nezněla na Váš názor - ten snad už i sluníčkáři mají skoro stejný jako rasisti a xenofobové ( tj. asi 90% českého národa)... Co dělají a dělali Američané a Australané víme také, ale proč ještě toto nedělá EU a hlavně Vy a čeští politici? Řečí už jsme slyšeli až-až! Už mne to nebaví poslouchat- výmluvy, výmluvy! Pokud s tou invazí nejste schopní nic udělat, raději odejděte z EP!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2016 16:36:54 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,pro Vaši informaci, nedávno bylo schváleno zřízení evropské pohraniční stráže, která má pomoci lépe střežit hranici EU. Další věcí je vnitřní politika členských zemí EU, které bohužel nejsou příliš schopné navracet odmítnuté žadatele. Pokud máte  konstruktivní návrh řešení, obraťte se, prosím, přímo na Komisi či na českou vládu. S pozdravem Tomáš Zdechovský