Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2016 9:18:51 - nejsem xenofob

srovnání dávek do celé EU

Dobrý den pane europoslanče. Co je na tom pravdy,že EU plánuje dát migrantům více peněz než je průměrný důchod v čr navíc plus další výhody jako strava zdarma a ubytování. Myslí ten flusanec do tváře všem pracujícím zde v čr komise vůbec vážně?. Je mi jasné,že by byla čr migranty přímo zavalena a to migranty kteří by nikdy nepracovali je jim to vůbec jasné? Tady aby měly motivaci makat,musely by brát mín,jak minimální mzdu a to je vám doufám jasné,že s tím by zase na západě nevyžili a radikalizovali by se. prostě dát všem stejně je utopie a pokud to projde máme v celé EU za chvíli bitevní zonu!!!!!!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2016 22:19:18 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,EU  nic takového nyní neplánuje a doufám, že ani nikdy plánovat nebude. Jedná se pouze o úvahu eurokomisaře Günthera Oettingera o alternativě ke kvótám na uprchlíky. Jeho slova nemusí prakticky vůbec nic znamenat a hlavně nemají žádnou právní váhu. Pokud by Komise něco takového opravdu navrhla (což ale nepředpokládám), pochybuji o tom, že by měl takový návrh vůbec nějakou šanci projít dále. Návrh by totiž nejspíše narazil právě na odpor chudších zemí. S pozdravemTomáš Zdechovský