Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.08.2016 16:59:47 - trebivlice

RE: dobrý den - ještě ke Kosovu - dík za odpověď.

V dotazu mělo být v "bývalé" Jugoslávii, je to jednodušší označení daného území a každý ví "vo co go":)***Zajímalo by mne, když vám to nepřipadá ok, zda je vůbec v reálu možné dát najevo, jako náš stát, že s tím nesouhlasíme, že proti lecčemus máme výhrady. Nebo k tomu není u současného politického vedení vůle? Pane Bezecný, lidé to vědí - vědí toho čím dál víc o tom, jak se "šíří západní demokracie" v různých státech, jak je to brutální, často v rozporu s mezinárodním právem, ale za mlčení "demokratů" a jak jsou katastrofální následky pro dané státy-poslední doba: Ukrajina, Írák, Libye, Syrie. Všude občanská válka,chaos, smrt,katastrofa. Je to nepřehlédnutelné i pro lidi,kteří se o politiku příliš nezajímají. O to absurdněji působí oficiální směr EU i našich vlád - tedy tvářit se, že se nic neděje, vše je v pořádku a vše jsme dělali dobře. Lidé ty lži vidí a slyší a čím dál tím méně politikům z klasických pol.stran,kteří tuto linii jedou, věří. A není divu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.08.2016 17:55:07 - Ing. Ivo Bezecný
 Myslím, že vliv západu na uvedené země přeceňujete. Dle mého názoru se všude jedná o vnitřní záležitost, občanskou válku, kde určité skupiny jsou ze strategických důvodů podporovány západem. Tato podpora má jednu smůlu - nevede k cílenému výsledku - to je k urovnání poměrů a stabilizaci politického systému. Ale vzpomeňte si, že signal nedaly západní demokracie - signal přišel 11. září 2001 v podobě brutálních teroristických útoků na symboly americké demokracie. na to prosím pěkně nezapomínejte. Nebo jsme si to měli nechat líbit?