ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2016 22:57:02 - 111222

Co uděláte v případě vyhraných voleb

Dobrý den pane senátore. Zvažuji volbu Vaší strany i když mi trochu vadí koalice s SDP. Pokud budete mít většinu v krajských zastupitelstvích, jak nám konkrétně pomůžete v těchto těžkých dnech? Jako obyčejní lidé máme stále větší obavy o bezpečnost hlavně našich dětí. Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2016 22:32:11 - Jan Veleba

 Děkuju za tuto otázku, pokládám ji za naprosto zásadní a prioritní. Pokud nás voliči podpoří, tak vytvoříme společně sílu, která nám umožní přejít ke konkrétním krokům. A těmi jsou - urychlené přijímání příslušných zákonů se zřetelem k zastavení islamismu a posílení našich tradičních hodnot, nekompromisní tlak na vládu, respektive její těsná kontrola (eliminace různých Dientsbierů, Bublanů, Sobotků a dalších) a podpora politiků, jakými jsou například Robert Fico či Viktor Orbán, tedy sjednocení zemí V4 a opření se o ně, neboť Západní Evropu pokládám za ztracenou a procesy, které nastartovala Merkelová za nezvratné.

Dalo by se o tom psát hodně dlouho, ale v krátké době se zde na Parlamentních listech vyjádřím podrobně. Jinak promiňte moji pozdní odpověď, byl jsem několik dní v Českých Budějovicích na Zemi živitelce, asi po třicáté.