ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.08.2016 8:21:25 - Dahlie

Merkelová a Sobotka

Dobrý den, pane senátore, myslíte, že Sobotka bude jednat s Merkelovou jen za své zájmy ( členství v Evr. parlamentu) nebo se zastane i nás Čechů v otázce nulového přídělu migrantů. No, večer se snad dozvíme, co na nás ti dva upekli nebo se radši ani nedozvíme. Ututlají to před námi... opět o nás bez nás.... Skalníková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2016 22:48:24 - Jan Veleba

 Omlouvám se za opožděnou odpověď, byl jsem na "živitelce" v Budějovicích. Kdybych odpověděl bezprostředně po položení Vašeho dotazu, tak bych odpověděl, že mu nevěřím a že to, co píšete je pravděpodobné.

Odpovídám až dnes a tak už jsou určité informace a ty potvrzují, co píšete. Navíc mám další informace. Měl jsem možnost být s panem prezidentem Milošem Zemanem na zahájení "živitelky" 25.8. než odletěl do Prahy na jednání s Merkelovou. Měl jsem možnost dva dny před tím 2 hodiny být ve společnosti paní velvyslankyně Filipi (je v Damašku) a hovořit s ní o situaci, ve které je Evropa, atd.

Sečteno a podtrženo, Sobotka hraje dvojí hru (jinak to ani neumí) a myslím si, že uzavřel s Merkelovou tajnou dohodu. Samozřejmě mu jde zejména o něho samého. Myslím si ale, že se tentokrát přepočítá. Merkelová, nebude trvat dlouho, se stane politickou mrtvolou, no a Sobotkovi vystaví účet čeští voliči. Snad.